0,25

Dagen började såhär gick upp vid tio, gjorde det man brukar göra på morgonen och sen drog jag in till stan!
Träffade Elin och Klara köpte massa mat och köpte lite vin, nu sitter vi hos elin och depp/har tråkigt!
Vi sitter här och planerar vad man ska göra i sommar,när man inte jobbar som jag iof kommer göra hela sommaren tyvärr! Klara med alla sina smarta ideer har kommit på en tävling i sommar, kan tyvärr inte säga vad det är, men kan säga att det är ganska sjukt och interesant på sitt eget lilla vis! (vi får se hur det går med detta)

för övrigt så skulle jag övningsköra här omdagen på körskolan, han köra 20min innan koplingen havererade, som tur var det inte mitt fel=)


tyvärr kan jag inte bjuda på så långa inlägg i min lilla blogg, har inte så spännande vardag, och mode är väl inte jag den bästa på att skriva om, hoppas ni mina trogna läsare Klara,Matilda,Linn,Emelie =) haha har något nöje med att läsa dessa korta inlägg=)


take care pusss/mig


Jaha

det var ett tag sedan man uppdaterade denna blogg nu, men kan säga såhär inget riktigt speciellt har hänt, förutom att alla mina vänner som är 89:or har tagit studenten, grattis till er! Och att min kära Karolina har kommit hem från USA!

Snart är det midsommar! någon som vet va de ska göra? hade varit väldigt mysigt att träffa mina twins men men får hoppas att vi ses snart, saknar er sjukt mkt!


Hör gärna av er till mig om ngt roligt händer på midsommar!


ha det gottans


RSS 2.0