Wiiiii

Nu åker jag till Alanya den 30/4 ska bli så härligt att komma bort ett tag! fyller även 20 år den 5/5 så dont forget me=)



pusss på er alla

Sommar!

Sjukt härligt väder ute nu! snacka om sommaren komer fort=) Cyklade till jobbet i dag så nice, va ett tag sedan man cyklade så det kändes underbart!
Nu är det en vecka kvar tills man sticker till turkiet med jobbet=) ska bli hur skönt som helst att komma bort ett tag! Mindre roligt är att man missar varlborg här hemma med grillning och en och annan födelsedag som tildas stora 20års dag. Är även borta på mig egen födelsedag som är lite trist (5maj) glöm inte det=)

Så vad har alla männsikor planerat att göra i sommar? jag hoppas jag kommer iväg på en roadtripp med twinsen och även kanske en liten restis på det med=) man kan alltid hoppas, road trippen ska bli av! annars blir jag galen!

 aja tro det eller ej men är ledig i morgon sjukt nice! ska in och övningsköra sen träffa Klaris och Elin pelin, hoppas det är soligt väder i morgon med eller förresten hela sommaren=)


nu har jag pratat om så mkt blandade saker som ej hänger ihop=) menmen hoppas det blir till ngn glädje för er!

ha det så bra
Ciao


Lördag!

Hahah helt sjukt rolig kväll! det började med att vi va  hos Tilda där vi såg en lapp i trappuppgången om att ngn peter skulle ha festnamn/telefon/lägenhet stod på!haha efter 1,2.3 osv glas vin/öl så smsadevi! haha självklart va vi bjudna ner!
Så vi tog en öl till och vandra neråt! det var sjukt kul! massa trevligt folk, visst väldigt pinsamt i början men sjukt kul och de var väldigt gästvänliga!=)

Efter några drinkar till tackade vi för oss och tog vagnen till brygget! haha vart annars när man är med Tilda=)
hahahaha och där va sjukt kul! träffa några roliga peroner haha en va kalas full men as rolig=)
Ni kan läsa mer på matildastukatgren.blogg.se där kanske ni förstår lite bättre=)


p.s Tilda mmmmmmmmmoooooooossssssssssssss är gott=)

Ena bra dag!

Japp dagen började med att åka 07:40 in till stan, åkte hem till elin och åt frulle mums!
sen gick jag till körskolan vid tio snåret skulle köra=) det gick faktiskt ganska okej! märker ju fortfarande hur nervös man är=) men det är på väg åt rätt håll hoppas jag, så ni kanske ser mig på vägarna i sommar=)
Efter körningen gick jag tebax till Elin kolla på tv, drack cola och gick och käka på subway lite lunch i magen är alltid gott( jag och elin äter jämt när vi träffas)!
vid halv ett kvart i, ringde klara som hade haft världens snurrigaste dag, hon hade åkt in förtidigt til stan hon var där vid halv ett och hennes tåg till jobbet gick klockan två ungefär=) snurriga klara, så vi åkte in och träffa henne´(mys)
sen började elin med jobba vid två! då stack jag och kolla lite i affärerna men kom ut med en gul jacka typ och sen en kofta=) 500kr på 10min inte sådär bra, det är väldigt farligt att kolla i affärer.

vid halv tre snåret mötte jag min broder, vi skulle på bio 10.000 B.C, vi var de enda i hela salongen så gott om platts fick vi, filmen var helt okej! lyckligt slut som tur var, sånt gillar vi=)

och nu är jag äntligen hemma!

Ni vet att jag tycker om er allihop=) ha en underbar dag/eftermiddag/kväll

Ciao

=( USCH

USCH jag blir så arg, sårad och är ledsen på en viss person och jag förstår inte varför jag är det!
Det är liksom som vanligt för mig! det är bara att gå vidare som man alltid gjort, det är precis inget nytt för mig!
Man skulle aldrig startat ngt som man visste var dömt från början! Varför är man så dum! man visste att det skulle bli såhär!
Eller om vi nu ens startade ngt? det är ju en ännu bättre fråga!
Men det värsta är varför bryr jag mig? varför blir jag sånhär typ svartsjuk!? det har jag aldrig varit i hela mitt liv! USch det får jag sluta med nu!

just move on like i always do=)


NU åker mamma och pappa snart till cypern=) de skulle åkt klockan 13:00 men planet blev försenat till 00:01 ist pgr av vädret i england, så nu sitter de väl på flygplatsen och väntar! Hoppas de får det hur bra som helst!

annars i veckan är det jobb..men är ledig helgen=) wiiiii i like, hoppades på att ngn skulle ta kontakt då.. men nej det kan man ju inte tänka sig nu då!

ha det bra alla mina nära och kära och öäven de jag inte känner som läser denna blogg!
släng gärna in en liten mysig komentar så blir jag glad..

take care Ciao

jaha

I dag har jag varit ledig=) nice.. har sovit åkte in till stan och shoppa lite, det blev lite standard saker som ett svart linne, nya leggings och en ny väska=) sen en blus som jag tror jag ska lämna tillbaka...
Efeter shopping bärde det iväg till kökortsteori! som är så himla tråkigt! men men ska jag ha körkort så måste man=)

Annars i mitt liv har det varit ganska lugnt, inte hänt ngt speciellt precis!=(
Ni fattar inte vad jag längtar till sommaren gud vad skönt det ska bli, midsommar, hamnfesten, sol, bad, hoppas på en tripp med Twinsen Linn och Emelie=)



aja nu ska jag dra ha det så bra allihop

Ciao

RSS 2.0