Varför!

Varför är jag så trött jämt? helt sjukt! jag är trött innan jag ens har hunnit gå upp! det är väl endå lite konstigt=)

annars är det väl ganska bra med mitt liv!=) lite halvtråkigt bara och segt i vissa stunder! men det ska väl bli bättre

ha det gott hej hopp

En Känsla!

Ja då var det dags igen att uppdatera här! så mina trogna läsare blir nöjda och det är ungefär EN haha Tilda=)


Tyvärr har väl inget speciellt hänt under dessa veckor som gått? Ingen speciell fråga heller jag vill ta upp?
eller hmm låt mig tänka i några min!?

Vi tar och babblar om en känsla!

Det finns ju så många sätt man kan känna sig! tex arg, vara kär, stressad, ledsen, förbannad, glad eller den fly känslan att man bara vill sticka, ja det finns många sätt man kan känna sig på!
Men just den känslan när man är rastlös samtidigt som man har en oro som sitter i magen och man vet inte varför man känner så, det är nog den värsta känslan som finns och tyvärr kan man få den ganska ofta!
Är det någon som vet varför man känner så, snälla jag ber dig/er att skicka ett svar till mig då! för jag har ingenaning om varför man känner så! Man försöker lista ut om man har mkt på jobbet eller om det är något annat det kan bero på, men man kommer aldrig fram till något vettigt!Tyvärr kan den känslan till och med hålla en vaken hela natten! Det är då man får den fly känslan eller stoppa huvudet i sanden känslan som efterföljd(om det heter så) man vill bara sticka i från allt men tyvärr vet man ej varför! eller vart man ska ta vägen?

Ja en känsla kan verkligen virra till det i huvudet på en! men det finns ju bra  med, som att  vara nykär,det är väl en härlig känsla man svävar på moln i flera dagar, går runt och ler för sig själv! man är i sin egen lilla värld!=)
Tyvärr kommer väl inte den känslan heller så ofta om man ska vara ärlig=(

jaja nog pratat om en känsla, jag har väl tröttat ut er så det räcker! det roligaste är att jag nu bara babblat på och vet inte rikigt om jag skulle komma fram till något eller om jag bara ville beskriva en känsla man kan få?=)


Vill bara säga Grattis till Karolina och Evelina som fyller 20år i dag!

Ha det så bra, till jag får ett infall att skriva igen..

Take care

Ciao

Idag!

Japp nu va det ett tag sedan man skrev här!

I morse: solen lyste allt va så härligt, väldigt varmt! emma skulle in till stan träffa sin Tilda får för sig att skippa vinterjackan tar sin nya vårjacka! kommer till fastlandet ser att det börjar mulna till, ne men på bussen halvägs in till stan tror ni det inte börjar snöa lite! berättar för pappa att man har vårjackan på sig får ett sms tebax GRATTIS korkskalle=) som tur var hade Tilda med en vårjacka så vi har gått runt och frysit hela dagen=)
Vi har shoppat present till karro som tog en evighet att hitta ngt fint!(tack tilda för tålamodet)sen fick vi shoppat det tilda skulle ha! en plåtburk! bara tilda fick det så blev hon nöjd=) hahah
se skilldes vi åt=( hon skulle på hockey och jag på en tråkig teori lektion! jag höll på att somna, det är faktiskt ganska ansträngande att shoppa=) men men jag klarade det jag höll mig vaken, men närvarande vet jag inte riktigt om jag var!=)
hoppas alla andra har hgaft en bra dag!

Tilda jag tycker om att leka med dig!!

ha det så bra alla mina vänner och även ni som jag inte känner!

CIAO

RSS 2.0