Grått och trist!

Nu är jag trött på detta gråa, antingen får snön komma som lyser upp eller så kan väl sommaren börja komma nu=) l
Längtar sjukt mkt till sommaren om det nu blir en fin sommar, och utlandet med twinsen om det blir så kommer v ha galet kul=)

ja något som har hänt det senaste? nja inte speciellt roligt så, har iof börjat övningsköra, så det kan nog bli ett körkort innan sommaren=)och några i min konståkning ska tävla nästa helg=) wii de kommer gå så bra så.
Sen den 1mars ska lilla jag tävla hahah, bli inte för uppspelta det är bara en C-tävling, man kan ta en 5åring i stan och hon är sjukt mkt bättre än jag. men som sagt hon tränar 24h/dygnet=) och det gör absolut inte jag=) det är hobbynivå=)
Men men är redan sjukt nervös, hoppen sitter inte stegen är åt skogen. är ej färdig med programmet helt enkelt=)
men det är alltid kul att ha tävlat en gång innan man lägger av=)

jaja nu är mitt huvud tomt igen..

ha det bar så länge till set har fyllts upp med massa andra händelser!

ciao

Är ni riktigt riktigt duktiga på något speciellt?

jag har kommit på att jag inte har ngt speciellt som jag är riktigt riktigt duktig på.! som tex sport,
jag har hållt på med hur mkt idrotter som hellst, men aldrig blivit så där riktigt riktigt duktig! satt och kolla på herrarnas final i konståkning och fick denna tankeställaren, jag åker ju konståkning men bara på hobby nivå! tänk om jag hade varit skit duktig och vart med i em och vm nu! det hade varit så coolt, men men det är jag ju dock inte då.. hahah kan man klandra föräldrarna för att de aldrig tvingat en till saker!?
Som nu, jag vill lära mig åka snowboard jag tycker det är skit häftigt och vill så gärna kunna det! varför åkte vi aldrig på vinter semester när man var liten, jo för att vi inte ville när vi var små, vi ville hellre åka till värmen! och då frågar jag mamma och pappa varför tvinga ni mig inte åka¨på vintersemester ist! haha jag vet att detta låter urkorkat men endå..hoppas ni förstår lite vad jag vill komma fram till=)

men men nu släpper vi det!


har jobbat i dag 9-21 usch så segt jobbar hela helgen med.. men inte så många timmar! ska träffa elin, cizzi,klara på lördag och hitta på ngt mysigt! vad ska resten göra i helgen då?


ha det så bra nu allihop, har kommit fram till nu att alla är duktiga på att vara sig själv och ingen kan vara just dig=) man är unik! det var väl ett bra avslut på detta bloggandet!

ha det gott! Ciao


Halmstad!

Ja, jag kom till Halmstad i Fredags vid 22 tiden ungefär, Nikki boll och Nutte putte mötte mig vi stationen med en jätte söt rottis som heter Nike som de tar hand om i bland.
Vi åkte dit de bodde i Kadett byn haha erskän gulligt, jag tänker lite på smurfarna när jag hör detta.. haha vet inte varför, de är ju inte precis blåa utan grönklädda! Vi gjorde inte så mkt.. några styckna kom ner till oss och spela värsta språket ganska kul, men var så trött så jag var inte så etusiastisk om det stavas så?

Lördagen vaknade vi vid 9-10 tiden av att Nicole ville ta med NIke på en morgon promenad och då självklart måste hon ha med alla, hon kan ju aldrig göra ngt själv(glimten i ögat) så snälla som vi är gick vi med henne, visst det var faktsikt ganska härligt!
eftermiddagen blev det bara chill gick på stan ett tag och kolla, jag la märke till att alla dörrar till affärer i Halmstad  går inåt! så jag hade lite problem att ta mig ur dessa affärer hahah
Kvällen så gick vi till Lisa där vi skulle göra Sushi, jag rullade faktiskt sushi tro det eller ej men det gick faktiskt skit bra=) ha det trodde ni inte, vi gjorde ungefär 170st vi skulle vara 12 pers som åt. efter vi hade ätit hade vi ett litet homeparty haha massa roliga produkter, senare begav vi (jag nikki nutte) till BOB bijard och bowling! det var helt okej, folket okej, lokalen okej(förutom toaletterna=USCH)... men jag var inte okej...jag mådde illa och var allmänt trött! tror jag har fått sömnsjukan=( ska bara göra klart för er att jag inte mådde illa pågrund av alkoholen, för jag tog det väldigt lugnt! till skillnad från nutte och nikki=)

och nu sitter jag här i en stol, nikki och nutte ligger och halvsover, och nu kom ngn som heter ngt som jag inte kan stava till hit och pratar med nutte om ngn uppsats som jag absolut inte fattar ngt av!

så vad tycks, haha detta inlägget blev ganska långt  för att vara mig! hoppas jag har kunnat fördriva tiden för er några sekunder i alla fall. med mina händelser i helgen som absolut inte är intressant hahha!

ha det så bra...
pussss
Ciao

Helg!

Jaha i morgon var det fredag igen! härligt, jobbar men men endå..! slutar vid 19:00 och då åker jag iväg till Halmstad för att hälsa på Nicole och Nataniel, det ska bli kul att träffa min nikki boll igen, va ju ett tag sedan nu!
vad ska alla andra göra i helgen då?Något roligt kanske?

jaa..nu vet jag inte mer vad jag ska skriva hahhah.. som sagt, när jag skaffade denna bloggen så skrev jag att de inte kommer blir så långa inlägg hahaha! so thats it! sorry är tom i skallen. haha nej det är jag inte, jag kan nog babbla på i evigheter om allt och ingenting men det är nog ingen som kommer att fatta vad jag menar och ni kommer nog att tröttna efter två rader! ungefär som ni säkert tröttnat nu=)

ha det så bra alla mina trogna läsare hahaha!

Ciao


Usch!

orka jobba! orka orka orka! =(

och nästan alla åker iväg utomlands förrutom lilla jag=(
de lämnar mig här i sverige....

kallt!

Nu är det väldigt kallt ute, men ingen snö! antiken ska det vara snö eller så kan det börja blir varmare!
längtar sjukt mkt till sommaren nu, speciellt om resan med linn och emelie blir av som jag hoppas. typ tre veckor i cypern el Rhodos el Magaluf=) vilket tror ni är bäst!?

Annars i mitt liv ser det väl ut som vanligt, har börjat jobba igen, slappat och har ett allmänt tråkigt liv just nu! men men man får hoppas på att ngt kul händer snart igen!

Måste bara tacka Klara igen för en jätte rolig fest på Nyår, en av mina roligaste nyår i mitt liv!

nepp nu ska jag nog sova. ska jobba i morgon igen!


ha det så bra alla, är det något så nås jag alltid på mobilen eller på ngt annat sätt=)

Ciao

Nytt år, Nya händelser!

Firade Nyår hemma hos klara i möndahl. kom dit vid 18:00 ungefär började dricka lite smått och sen åt vi en underbar mat! blev så mätt så jag trodde jag skulle dö!
Folk började ramla in vid nio,tio tiden! men de flesta kom vid halv tolv! det blev sjukt mkt folk hos klara! väldigt kul massa nya människor. Vid tolvslaget gick alla ut vi smällde raketer drack skumpa och mingla runt med massa folk hahah.. denna nyår blev väldigt lyckad! träffa massa nya människor, firade med mina vänner(tyvärr inte alla)
Hoppas alla har haft en lika lyckad nyår som jag! ochhoppas att 2008 blir hur bra som helst!
Ngn som har ett nyårslöfte! jag glömde totalt bort det! så jag har faktiskt inget iår! eller jo ta körkort! fast det är inget löfte, det är ett måste=)

tack så mkt klara för att vi fick vara hos dig!

ha det så bra nu allihop! pusss

Ciao

RSS 2.0