Ibland är det mkt!

Ja denna veckan och nästa har jag knappt tid för mig själv! det är så mkt man ska göra, så mkt man ska komma ihåg, och sen andra saker som är så snurrigt! Kan man inte få stoppa huvudet i sanden?

jobbar hela denna veckan, visst inte så många timmar men man är uppbokad varje dag! nästa vecka är exakt likadan! USCH! sen är det mkt med konståkningen nu inför tävlingen och våruppvisningen, sen ska man memorera Funkykidz koreografin med haha! inte så värst jobbigt men endå!

allt bra med alla andra? hänt ngt kul på den senaste tiden? i såfall får ni gärna berätta det för mig!=)

jaja, nu har jag väl skrivit lite i alla fall!

ha det så bra tills nästa gång!

Ciao

p.s Tilda hade du det kul i lördags? brygget?

Ibland!

Ibland orkar man verkligen inte mer! Man vet varken ditt eller datt vad man ska göra! man vill stoppa huvudet i sanden eller bara sticka iväg från allt ett tag, inte så länge men ett tag!
Tyvärr gör man att saker som redan är kompliserade blir ännu värre! Usch varför gör man sånt!?


Förutom det tråkiga, som säkert ingen fatta ngt av! så har jag firat Frida J i lördags, hon har fyllt 20=) vi va hemma hos henne och hade det mysigt med frida g,johanna,lina,cizzi, sen kom anna och niklas förbi. Vi drog till stan vid halv elva, elva tiden! de ville till rockbaren så där hamna vi! sen ringde Nikki boll mig som va i stan! de festade med tyska marinsoldater som hade lagt till i hamnen, Nutte (nikkis man) läser till ngn marin blabla bla tjosan!=)så gick ut och träffa dem! jag själv sen hamna på Bryggeriet mötte massa andra som jag kände! drog till cizzi vid halv tre kanske.!


söndagen upp klockan 07:15 ta bussen till askims ishall! några i min konståkning skulle tävla så ville så gärna se dem! de har förresten skivit historia vi har tagit en medalj matilda Bergman kom på 2:plats och där med har öckerö fått sin första medalj i konståkning=) weeho!


det var denna helgen det!

take care ciao!

RSS 2.0