Lund

Ja om typ en timma går flyttlasset ner till Lund där jag ska plugga en termin.
Har inte riktigt slått mig förren nu, känns som jag bara ska vara borta en vecka typ=)
 more info kommer


take care!

Uddevalla










Ja vill bara säga att just nu tillhör man LSK dam-lag haha, konstigt men lite roligt, Linn och Emelie plocka upp mig i torsdags i gbg, de skulle upp och träna fotboll, självklart hade de packat ner grejor till mig med(suck) men träningen var väldigt lugn, många skulle spela match dagen efter. Jag med min dåliga kondition klarade träningen med nöd och näppe=) manne tränaren kom senare fram till mig och att jag skulle vara med på B-lags match! tro det eller ej, snacka om de hade dåligt med folk. Vi degade hela torsdagen efter träningen, fredagen skulle ju Linn och Emlie spela a-lagsmatch och japp de vann=) vi begav oss hemåt för att göra iordning oss för utgång till mortens=) Mycket Mycket dans vill jag säga!
Lördagen blev väldigt chill, Linn var på konfirmation med carla, jag och emelie var stillasittande i en soffa exakt hela dagen! Men men kvällen kom och de var dags för en till utgång, mortens mortens, dock var det lite fler personer som joina oss carla med vänner och jenny lyckades komma in men tyvärr var lite för full så hon gick hem stax efter vi kommit in!

Söndagen skulle jag spela b-lags match, linn och emelie fick ett sms om att de skulle ta med sig skor, de var ont om folk. väldigt kul att spela ihop efter typ 5-6år! vi vann med 2-0 och ja klarade mig, ingen hjärtattack eller andnöd=)
Kvällen var väldigt chill, lagade tacos glodde på en skräckis=) mysigt må jag säga!

take care my twins, synse snart!

over and out

Karlstad






Ja då var man hemma igen, efter en helg i Karlstad! mycket trevligt må jag säga.
Åkte upp på fredagen klockan kvart över ett men var inte framme fören halv sju tror jag det var?Så vi kom dit gjorde iordning oss och stack iväg på polparty hos andreas tror jag han hette! så vackert hus, de hade spaavdelning inne i huset med=)efter det bar det iväg ner till hamnen där Karlstads hamnfestival var i fullgång. Åkte hem ganska tidigt var väldigt trött efter bilresan!
Lördagen tog vi det väldigt chill, åkte in till stan en stund på dagen,åt lite mat och åkte hem, vi skulle kolla på kungfu panda tror david slockna först sen jag och staffan sofia var nog halvt vaken tror jag? efter den tuppluren var det dax igen, vi öppna en öl och började göra iordning oss för utgång, åkte på förfest hos ngn? (shit va dålig jag är på namn) och sen bar det iväg till en klubb som hette Ankan. väldigt mysigt ställe men väldigt trångt med!


sitter nu hemma, vädret utanför är regnit, blåsit och allmänt pisstråkigt väder

ha det så bra, over and out

RSS 2.0