Uppdatering!

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev igen, får berätta vad som hänt de senaste dagarna!
Juldagen blev det utgång, åkte hem till Elin fick möta hennes pappas släkt en stund, väldigt trevliga var de!
sen drog vi oss in till stan där jag mötte min ÄPPELSKRUTT Tilda! gud det var så kul att träffa henne igen, me like her! sen efter det kom klaris och vi drog oss till Bryggeriet! vi satt och tjöta och drack lite då kom Anna väldigt kul att träffa henne igen med! vi mötte hur många som helst från gymnasiet nästan som kitas reunion!
Min käre bror kom och hämta mig sen ungefär vi halv tre, då var det dags för mig att dra mig kände jag!

annandagjul var jag i stan med sofia! vi kollade in rean! hittade faktiskt en svart klänning som var väldigt söt som jag ska ha på nyår, men ska sy upp banden lite! och fixa lite med den! Det var hur mkt folk som helst i stan! usch så fort det blir rea bli alla som gamar! haha...

sen har det inte hänt så mkt mer! har jobbat några timmar, och i dag kommer en del av släkten hit och hälsar på! så får väl gå och fixa lite!

ha det nu så bra! och Gott Nytt År på er alla

Ciao


Julafton!

Julafton var som vanligt med mkt god mat och mkt mys! fick massa fina julklappar blanda annat körlektioner! haha så nu hoppas jag att körkortet kommer snart!

i dag blir det utgång, med klara,elin matilda och några andra tjejor från gamla klassen! det ska bli skoj! får se vart vi hamnar!

ha det så bra alla och en fortsatt trevlig Jul!

Ciao

Brinnande Choklad!

Visste ni att Choklad kan börja brinna!? det fick jag lära mig i dag hahahha..
jag skulle göra lite julgodis, choklad med rispuffar... satte in chokladen i mickron och började pilla med lite andra saker, helt plötsligt kommer det ett helt rökmoln från mickron hahahahah.......
Alla som känner mig vet att jag är en katastrof på att laga mat och nu detta. hur tragiskt är det att inte ens kunna göra lite julgodis hahah


aja..ha det så bra nu över Jul allihop


Ciao

Ledig

I dag var sista dagen på jobbet nu har jag lite semester haha till på torsdag! länge va! hahah....
Linn och Emelie vann VIP på gg för bästa halloween utklädsel, när vi var där på deras 20års dag
Och i dag är de där och partajar upp det! är så ledseen att jag inte kunde komma upp och partaja loss med dem, men men man måste ju jobba tyvärr!=( hoppas ni hade det kul i alla fall!!

om tre dagar är det julafton! spända på vad ni ska få i julklapp!? inte jag faktiskt.. har inte fått den riktiga julkänslan än, men men den kommer väl snart när vi sätter in granen och pyntar den!

ha det så bra nu över jul

God jul på er alla (mitt knä är forfarande blått)

aj igen!

har fortfarande inget knä det är så svullet så mitt knä har försvunit! usch! får kanske gå och kolla upp det!?
snart jul.. är färdig shoppad med alla julklappar så det känns skönt,slipper att stressa i stan! ha detså bra nu alla
 God Jul=)

aj!

har slått i mitt knä i dag på träningen igen.. gör så himla ont, fattar inte varför jag inte kan landa på benen haha!? men men.. julshoppa i morgon har bara några julklappar kvar! sen är det färdigt! ska träffa Elin i morgon med...=)

så alla männsikor vad händer på nyår detta eviga problemet som uppstår varje år!!? vad man ska göra, vart man ska vara och vilka man ska vara med!? Klara skulle ha någon middag och sen något partaj! är det någon annan som vet vad de ska göra får de mer än gärna höra av sig! vill gärna åka och lära mig åka Snowboard är det någon som är på!? hahah


ha det så bra ciao

Mys!

I fredags åkte jag in till stan med sofia vi skulle kolla på bio ,Good luck chuck tror jag den hette? den var faktiskt väldigt rolig! massa söta pingviner i den=) hahaha det jobbigaste var bara att jag var så pissig jag satt mest och tänkte gud när är filmen slut! haha och då tänker ni varför gick jag inte på toa, jo för jag hade tyckt det var så himla pinsamt, för det första kom vi lite för sent och störde dem och sen om jag skulle gått på toa hade jag stört dem igen=(!

Sen efter det ringde vi Elin, hon och Linnea var på Flygarn vi gick dit och tog några öl och satt och tjöta väldigt trevligt må jag säga! sen bestämde vi oss för att gå ut, elin ville egentligen inte hon skulle ha en lugn helg  men som vanligt kan man alltid få med henne. Vi gick till Bryggeriet det var faktiskt inte så väldigt mkt folk när vi kom dit men det blev mer sen, vi mötte Niklas sebben och kribba de drog vidare sen iof... det var så kul att se Sofia så glad och att hon hade det så roligt! hahaha mkt mkt roligt!

sen åkte vi hem vid kanske halv två? vi satt på 17bussen och då kom det på två tjejer som inte finns ord för.. den ena böjade bråka med en gubbe som druckit för mkt, hon sa det ena och det andra, usch vad man stör sig på sånna, visst den gubben satt och mumla för sig själv det kan ju vara lite jobbigt men det hjälpte ju inte med att hon skulle börja gnabba! men det värsta var endå när hon tog upp en cigg och tände den i bussen, först fick hon inte släkt den och sen sa hon att hon måste röka!? just på bussen!? hmm så patetiskt! då blev de passagerarna som satt där bak med oss lika arga som jag och Sofia! som tur var skulle vi av nästa!

i dag har jag tagit det väldigt lugnt! ska snart åka och träna

Take care
Ciao!

Julbord!

igår Fredag, började dagen med att jag jobbade, var där vid 08:40, såg att det var tänt uppe på gymmet och såg jimmys bil utanför hmm!?
jag gick in och där stod jimmy på en trampmaskin klockan 08:40 pigg och glad! usch hahahahhaha!
sen slutade jag vid 19:00 och skulle på julbord men alla knippla tjejorna=) det var så mysigt vi åt och drack lite och tjöta massa gammla minnen! vi gjorde även paket leken jag fick bodybutter och showercream! =)
tänk igentligen vad fort tiden går, den bara flyger iväg. När vi satt där och prata gammla minnen så kändes det som om det var igår men det var för flera år sedan!? konstig, tänk sen när man är typ 80år gammal och sitter och tjötar om massa minnen ojoj=) då har tiden gått:P

 i dag ska jag myspysa med sofia vi ska på bio good luck chuck tror jag den hette? den är säkert bra! sen får vi se vad vi ska göra om vi ska ströva runt lite eller gå ut!?

aja ni får ha det så bra sålänge

take care!

En helt vanlig dag!

jaha i dag har man inte gjort så mkt, varit på jobbet och sen tränat! ungefär som alla andra dagar ser ut!
snart är det juluppvisning i konståkningen och iår har vi börjat med programmet i ganska god tid ist för att göra färdigt det samma dag som vi alltid brukar göra!( vi i ett nöt skal)

Nu ska jag betala in resan till Turkiet med, ska dit med jobbet ungefär 10tjejer blir det, det ska bli skoj.. och för er som inte visste jobbar jag på Nika träningsstudio! liten nackdel bara är att man är borta på sin 20års dag, hade varit lite roligt att vara hemma på den men man får la ta systemet och firandet sen när man kommit hem=)

i morgon blir det mer jobb och jobb!=( jobbar från 9-21:00 usch vad lång dag! blääääääää men men man måste jobba för att överleva tyvärr!




ha det så bra Ciao

Emma Skriva Blogg?

Ja som sagt nu har jag med skaffat en blogg tro det eller ej!?jag har aldrig varit så värst duktig på att skriva dagbok i mina år men men vi får se hur detta ska gå. Kan tyvärr inte garantera att den blir uppdaterad så ofta, att jag skriver massa intressanta saker eller roliga och tvärr kommer det nog aldrig bli så långa inlägg! haha.. men ska försöka göra mitt bästa!

ha det så bra sålänge!
Ciao

RSS 2.0